e
Banner

Etiketler: berkay adlim



8.5 milyon TL yatırım alan Kamion ilk 5 içinde yarışacak


Yayın: 18-08-2022

Şirketlerin komple taşımacılık ihtiyaçlarını tek bir panelden yönetmelerini sağlayan dijital lojistik platformu Kamion, girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında bulunan Y Combinator'dan 8.5 milyon TL yatırım aldı. Kamion kurucusu ve CEO'su Berkay Adlım, hizmetlerini genişleterek yurt içinde lider olmayı, global pazarda ilk beş platform içine girmeyi hedeflediklerini söyledi. 




Lojistik operasyonlarında verimlilik sağlamanın yolları


Yayın: 08-09-2023

Araç siparişinden araç durumlarına hatta tedarikçi ödemelerine kadar tüm süreçlerin tek ekran üzerinden hızlı, doğru ve anlık takip edilebilmesinin teknoloji ile sağlanabileceğinin altını çizen dijital lojistik platformu Kamion’un kurucusu Berkay Adlım, lojistikte verimlilik sağlayacak noktaları anlattı.




Lojistikte yükleme planının gücü: daha az maliyet, daha çok verimlilik


Yayın: 24-10-2023
Etiketler: berkay adlim kaimon

Lojistik sektöründe yükleme ve sevkiyat süreçlerinde en önemli adımlardan biri yükleme planının hazırlanması olarak öne çıkıyor. Taşıma yapan firmaların, depoları için nakliye yapılmasının öncesinde ürünlerin hangi araçlarla ve hangi sıra ile yükleneceğini belirlemesi beklenmedik aksaklıkların ve gecikmelerin önüne geçerek operasyonların daha düzenli bir şekilde ilerlemesine yardımcı oluyor. Öte yandan, lojistik maliyetleri azaltırken teslimat sürelerini kısaltma ve müşteri memnuniyetini artırma fırsatı sunuyor.




Lojistikte yükselen trend; yeşil lojistik


Yayın: 22-11-2023

Son yıllarda artan doğal kaynak yetersizliği ve iklim değişikliği gibi küresel sorunlar, sektörlerin sürdürülebilir uygulamalara yönelmesini sağlıyor. Karbon salınımından dolayı çevreye olumsuz bir etki bırakan lojistik sektörü de bu bağlamda etkisini azaltmak için; doğaya ve gelecek kuşaklara duyduğu sorumluluk bilinciyle yeni ve çevreci yaklaşımlar geliştiriyor. Bu vizyon çerçevesinde özellikle dijitalleşmeyi odağına alan sektör; yeşil lojistik ve tersine lojistik uygulamalarını tercih ediyor.